Tag dit digitale arbejde med på kør-selv ferien

Tag dit digitale arbejde med på kør-selv ferien

Arbejder du fra din computer, og har du lyst til at kombinere det med at rejse, kan det være en mulighed for dig at tage på kør-selv ferie. På den måde kan du køre og opleve, når du vil, arbejde når du vil, og slappe af og nyde livet når du vil.

Det gode ved at arbejde fra en computer er uden tvivl muligheden for at arbejde, lige hvor du har lyst. Du er ikke bundet til et skrivebord, en arbejdsplads eller en bestemt bygning. Du er bundet til din computer, men den kan du jo heldigvis tage med dig.

Sådan gør du klar til en god ferie på fire hjul

Til at starte med skal du have en bil, du har det godt med at køre i, og som kan holde til at køre – måske et par tusinde kilometer.

Dernæst skal du have lagt dig en rute, hvis der et bestemt sted, som du gerne vil se eller opleve. Du kan naturligvis også bare køre ud i det blå.

Har du brug for at lave et nummerpladetjek, kan du gøre det her. Det kan også være en god idé at investere i FDM vejhjælp, så du hele tiden har hjælpen lige ved hånden, hvis det bliver nødvendigt.

Du skal også finde ud af, hvem der skal med, hvor I skal overnatte – om det skal være i bilen, i en campingvogn eller på hoteller og vandrehjem undervejs.

Husk stadig at arbejde

Når du tager på sådan en tur, er det meget vigtigt at sørge for, at du stadig får passet dit arbejde, så du også stadig kan tjene penge.

Der er mange, der kaster sig ud i sådan et eventyr, men ender med at blive helt opslugt af eventyret og dermed ikke får passet deres arbejde.

Selvom det kan være rart at dase i en hængekøje eller bestige det ene bjerg efter det andet, skal du også stadig sætte nogle timer af hver dag til at få klaret dit arbejde, så du ikke får noget problem med at betale for din rejse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.