Hvad koster det at udvikle sin egen hjemmeside?

Hvad koster det at udvikle sin egen hjemmeside?

Har du en idé til en hjemmeside, du gerne vil have udviklet, men har du ikke selv styr på at programmere eller udvikle hjemmesider, kan det være, du går og tænker på, hvad det mon vil koste at få den bygget ude i byen.

Hjemmesidens pris handler om mange forskellige faktorer

Det er svært at sætte en fast pris på, hvad det vil koste at udvikle lige netop din hjemmeside. At spørge om prisen på hjemmeside svarer lidt til at spørge om, hvad det koster at bygge en bil.

Det kommer jo helt an på, hvad der skal være i din bil. Jo større en motor der skal være i, desto dyrere er det. Jo flere detaljer der skal være på den, desto dyrere er det. Jo hurtigere den skal kunne køre, desto dyrere er det. Akkurat det samme gør sig gældende for udviklingen af en hjemmeside.

Husk at være specifik i dine ønsker og krav

Derfor er det også utroligt vigtigt, at du husker at være specifik i dine ønsker og dine krav til din hjemmeside, når du tager kontakt til en udvikler for at høre, hvad det vil koste at udvikle din side.

Det er rigtig godt at være så præcis, du overhovedet kan være, da det gør det meget nemmere for udvikleren at sætte en nøjagtig pris. Jo flere detaljer han har om dine ønsker, desto nemmere er det beregne, hvor lang tid det kommer til at tage at udvikle for dig.

Hjemmesider kan koste alt fra hundredvis til millioner af kroner

Mange mennesker har svært ved at forstå, hvordan det kan koste tusindvis, hvis ikke millioner af kroner for at få udviklet en hjemmeside. Men ligesom der er forskel i prisen på en Ford Ka og en Porsche 911, er der også forskel på en lille hjemmeside til en murermester og en hjemmeside som Facebook.

Derfor skal du ikke blive overrasket over, at prisen på udviklingen af din hjemmeside kan ligge højt, hvis det er nogle høje krav du har til den. Dermed ikke sagt, at det ikke kan give mening at sammenligne priser fra flere udviklere, men kræver du meget af din side, vil det også koste meget at få udviklet.

Lån penge til udviklingen af din hjemmeside

Har du brug for penge til at få udviklet din side, så lån penge 18 år hurtigt nu. Med et lån skal du ikke bekymre dig om at spare op til din side, og du kan sætte hele projektet i gang med det samme.

Tag en indledende snak med en god udvikler for at få fastsat en pris. Og når du er tilfreds med prisen, så få et forbrugslån her, som du kan bruge til at betale for udviklingen af siden.

Betal aldrig det fulde beløb med det samme

En god tommelfingerregel ved udviklingen af hjemmesider er altid, at du ikke skal betale hele beløbet med det samme. Lav evt. en aftale om, at du betaler halvdelen af beløbet indledningsvis, og så resten af beløbet når du er tilfreds med det færdige arbejde.

Der er mange, der ender med at brænde tusindvis af kroner af på en udvikler, som i sidste ende smutter fra projektet og tager pengene med sig, hvorefter køber står tilbage med et halvfærdigt projekt, der ikke kan bruges til noget.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.