Hvornår skal jeg skifte TV- og internetudbyder?

Hvornår skal jeg skifte TV- og internetudbyder?

Hvis du har TV og internet derhjemme eller i dit firma, kan det være, du nogle gange tænker på, hvornår det mon er på tide at skifte til en ny udbyder.

Der er selvfølgelig forskel på TV og internet, men ofte kommer det fra samme udbyder, så mange af tingene går igen for begge områder, og derfor fokuserer vi på både kabel TV udbydere og udbydere af bredbånd her.

Tjek altid priserne andre steder løbende

Det er en rigtig god idé altid løbende at kigge efter priser, når du har TV og internet derhjemme. For det er aldrig til at vide, hvornår der kommer et godt tilbud fra en anden eller ny udbyder på markedet.

Hvis du har haft det samme internet og den samme TV udbyder i mange år, og du ikke har fulgt med i, hvordan markedet ser ud nu, kan det være, du hurtigt finder ud af, at du faktisk kan få et meget bedre tilbud på markedet nu, end du kunne dengang, hvor du fik oprettet dine nuværende aftaler. Derfor er det godt løbende at tjekke op på markedet, så du ikke er bagud.

Har du brug for hurtigere internet?

Hvor hurtigt internet kan jeg få? Hvis du har spurgt dig selv om det før, kan det måske være værd at undersøge, hvor hurtigt net, du kan trække på din adresse. Det kan også være, at du rent faktisk har mulighed for at få fibernet på din adresse, hvis du er interesseret i det.

Men har du overhovedet brug for hurtigere internet? Hvis du er fint tilfreds med det, du har nu, er der jo ingen grund til at skifte. Men hvis du syntes, det arbejder for langsomt, hvis du gamer eller streamer meget, kan det være værd at overveje at skifte over til en hurtigere forbindelse.

Hvilke kanaler har du brug for?

Når det gælder dit tv, kan det være godt lige at tænke lidt over, hvilke kanaler du rent faktisk bruger. Ser du mere streaming nu om dage, end du ser flow tv, er der måske slet ingen grund til at have de oprindelige tv kanaler. Så kan du bare nøjes med streaming tjenester.

Du skal skifte udbyder eller tv-pakke, hvis du ikke ser alle dine kanaler, eller hvis du kan få det billigere et andet sted. Eller hvis du bare gerne vil skifte helt over til streaming.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.