Sådan får du din egen e-mail på eget domæne

Sådan får du din egen e-mail på eget domæne

Hvis du gerne vil have din egen e-mail på dit eget domæne, behøver det faktisk slet ikke at være så svært. Der er mange mennesker, der har en Gmail, en Hotmail, eller hvad de ellers har oprettet nu om dage. Men hvad hvis du gerne vil have en e-mailadresse, der slutter på dit eget domæne, og ikke skal slutte på @gmail.com?

Det er heldigvis ikke særlig svært. Først og fremmest skal du have købt dig det domænenavn, som du gerne vil have til at afslutte din e-mailadresse. Det kan nemt være et .DK domæne, og du kan blandt andet købe det hos Simply, hvor du også med lethed kan opsætte din Simply webmail, hvorfra du kan tilgå din indbakke.

Hvad koster det?

Hvis vi skal pege på en lille ulempe ved at få sin egen e-mailadresse sammenlignet med at få en fra eks. Google, er det bl.a., at det koster penge at have din egen. Du skal nemlig ofte både betale for domænet og det webhotel, hvor din webmail kommer til at ligge.

Dog kan du nemt slippe med få hundrede kroner om året, men det er jo stadig en portion penge, og hvis du altid har været vant til at have en gratis e-mailadresse og ikke er interesseret i at bruge penge på den, skal du nok bare fortsætte med at have din e-mailadresse hos en af de gratis store online udbydere.

Kan jeg helt selv vælge min e-mail?

Ja, du kan helt selv vælge, hvad din e-mail så skal hedde – såfremt du kan få fat i domænenavnet. Du skal have rådighed over det domænenavn, der afslutter din e-mailadresse, og da du ikke altid lige kan få det domæne, du ønsker, fordi det allerede ejes af en anden, kan du ikke 100% styre, hvad din e-mail skal hedde.

Men kan du få fat i det domæne, kan du helt selv vælge, hvad alt det, der står før @ skal være. Så du har frie rammer, så længe du har mulighed for at få fat i det domænenavn, du vil have.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.