Bliv webudvikler på 30 dage

Bliv webudvikler på 30 dage

Vil du gerne i gang med at lave dine egne online projekter, kan det være en god idé at komme i gang som web udvikler. Det behøver ikke at tage lang tid at få lavet dit første projekt. Faktisk kan du rykke dig meget på bare 30 dage.

Lån penge til det rette udstyr

Til at starte med kræver det, at du har en computer, du kan arbejde på. HAr du ikke det endnu, så lån penge nu uden sikkerhed for at få råd til en.

Du behøver ikke nødvendigvis en dyr computer for at komme i gang med web udvikling. Alt afhængig af hvilke projekter du drømmer om at lave, kan du i mange tilfælde bare nøjes med en billig bærbar computer, hvis det er det, du har råd til.

Find guides og kurser online

Når du har fået maskinen til det, kan du med fordel gå i gang med at finde kurser eller guides på nettet, som kan hjælpe dig på vej mod dit mål om at blive web udvikler.

Du kan blandt andet gå på Youtube, hvis du ikke har lyst til at betale for et kursus inden for emnet.

Hvis du har lidt penge at bruge af, kan du også finde nogle gode betalte kurser, som kan hjælpe dig med at blive endnu bedre. Det er værd at overveje, da de ofte kan være bedre struktureret end Youtube.

Øv dig hver dag

Hvis du gerne vil i mål med at lave dit første rigtige projekt på bare en måneds tid, er der ikke en dag at spilde. Derfor bør du øve dig og rykke dine evner hver eneste dag. Ligesom når du skal lære at spille på guitar, er det også vigtigt, at du her får øvet dig hver dag, hvis du vil udvikle dig hurtigt.

Dermed ikke sagt, at du skal sidde foran computeren i 12 timer hver dag. Men bare en time eller to om dagen kan gøre meget for dig. Og gerne lidt mere, hvis du har mulighed for det.

Sæt dig et mål for øje og gør det nemmere

Det kan også være en rigtig god idé at sætte dig et mål for øje. Det kan være, du har en idé til en app eller en hjemmeside, som du gerne vil lave. Ved at have et produkt i hovedet, kan du nemmere øve dig på de elementer, du skal kende til for at kunne lave lige netop det projekt.

Så kan du altid bruge samme evner til at bygge nye og andre projekter og produkter på sigt. Men det kan være godt at have noget konkret i tankerne, du gerne vil bygge, når du skal i gang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.