Sådan deler du nemt dine opskrifter med andre online

Sådan deler du nemt dine opskrifter med andre online

Er du glad for at lave mad, laver du dine egne opskrifter, og vil du gerne i gang med at dele dem med andre på nettet, kan det være oplagt at designe og lave din egen hjemmeside eller blog, hvor du kan gøre dette.

Det er nemt og hurtigt at sætte sin egen blog op, og her kan du helt selv bestemme, hvilke opskrifter du vil dele, hvad du mener er den bedste grill på markedet, og hvordan du laver den bedste chokoladekage.

Lav din egen hjemmeside

Det er meget nemt at komme i gang med at lave din egen hjemmeside. Du kan enten vælge at starte fra bunden selv med at lære at kode den, eller du kan bruge et system, der allerede fungerer, og som du bare kan installere med et enkelt klik, når du har købt dit webhotel.

Du skal også finde ud af, hvad din side skal hedde, og så skal du have købt dit domænenavn. Det koster ikke mange penge at komme i gang, og med lidt guides på nettet kan alle lære at sætte sådan en op.

Nemt at starte en blog

Hvis du gerne vil starte en blog, kan det blandt andet nemt gøres ved at bruge WordPress som det system, du installerer og bygger din hjemmeside med.

En blog gør det nemt at skrive nye indlæg med bl.a. opskrifter, tips og tricks, og du kan selv vælge at lave dit eget design på den, eller du kan bruge et design, der allerede er lavet.

Du kan også nemt komme i gang med at tjene penge på en blog, og hvis du er dygtig, kan du en dag måske leve af at lave din helt egen blog med madopskrifter.

Begynd at lave videoer på Youtube

Hvis du også gerne vil kaste dig over videoer, kan det være en god idé at bruge din mobil og begynde at optage tips til madlavning eller direkte opskrifter til Youtube.

Flere og flere deler videoer af deres evner i et køkken på Youtube, og du kan nemt komme i gang med at gøre det samme. Det kræver meget få tekniske evner at komme i gang med at lave videoer, og du kan endda ofte nemt klippe og redigere dem direkte på din mobil.

Du kan også meget nemt drive en blog og en kanal på Youtube samtidig, hvis du gerne vil det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.