Design din egen konfirmationskjole

Design din egen konfirmationskjole

Hvis du ikke ønsker at have en konfirmationskjole på, der ligner en, som en eller mange andre piger også har på, kan du vælge at designe din egen.

Hvis du endda har styr på at sy sådan en, kan du jo også vælge at lave den selv, når du først har designet den. Det er et større arbejde, men det kan også give dig meget erfaring, og du vil blive utroligt glad og stolt over din kjole, hvis du selv har lavet den. Og så ligner det ikke bare en kjole fra Lilly konfirmationskjoler.

Dyrere end en almindelig

Du skal dog være opmærksom på, at det kan være dyrere for dig at lave din egen kjole end at købe en færdig kjole. Det tager også meget længere tid end bare at købe en kjole fra butikken.

Dog er det meget sjovere, hvis du er kreativt anlagt, at lave din helt egen kjole. Både at designe kjolen, men naturligvis også at lave den. Så du skal ikke gøre det for at spare penge, men derimod kan du gøre det for at få et sjovt og kreativt projekt, som du i sidste ende kan have på til din konfirmation.

Gå i gang i god tid

Hvis du vælger at lave din egen kjole til din konfirmation, kan det være klogt at gå i gang i god tid, så du er sikker på at have nok timer på hånden til at blive færdig med dit projekt.

Hvis du ikke har prøvet at lave en kjole før, vil du blive overrasket over, hvor lang tid der kan gå med at lave sådan en færdig. Der kommer flere fejl, rettelser og ting undervejs, som du skal tage dig af, og det hele kommer til at tage tid.

Eget design giver dig mulighed for at være kreativ

Når du vælger at kaste dig over dit eget projekt med at lave din konfirmationskjole, har du mulighed for at være kreativ med den og lave den, akkurat som du gerne vil have den. Det er din egen fantasi, der sætter grænsen for designet, så du kan vælge at gå i alle mulige retninger med dine idéer.

Du kan sagtens bare lave den hvid og fin som mange andre konfirmationskjoler, men du kan også vælge at kaste dig ud i at bruge farver, mønstre, tryk eller hvad du nu kan finde på at gøre brug af.

1 kommentar til “Design din egen konfirmationskjole”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.