Flere hjemmesider afholder konkurrencer

Flere hjemmesider afholder konkurrencer

Der findes rigtig mange forskellige hjemmesider, og der er efterhånden begyndt at komme flere og flere hjemmesider, der afholder konkurrencer. Det sker blandt andet i kølvandet af, at der er kommet så mange konkurrencer på Facebook og Instagram. Så er det også blevet et hit hos de mange ejere af hjemmesider at arrangere konkurrencer på deres sider.

Hvis du har en hjemmeside, og du endnu ikke har lavet en konkurrence endnu, er det måske på tide at komme i gang. Vind gavekort gratis kan være en af dine konkurrencer, hvor dine besøgende kan vinde et gavekort til en valgfri butik.

Mange bruger konkurrencer til deres nyhedsbrev

Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor du kan tilmelde dig en konkurrence, hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev. På den måde er du altså deltager i konkurrencen, lige så snart du har tilmeldt dig nyhedsbrevet for den enkelte webshop. Det er især webshops, der kører med dette koncept.

Driver du en webshop, er det måske på tide at kaste dig over samme fidus. På den måde kan du altså få mange flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev, og du skal bare finde en lækker præmie til en heldig vinder på et tidspunkt.

Deltag selv i konkurrencer

Vind nemt i gratis konkurrencer selv. Der er jo masser af konkurrencer på nettet, og der er ingen, der siger, at du ikke selv kan være med til at vinde nogle af de mange konkurrencer, der bliver afholdt online året rundt. Der er jo nogen, der skal vinde.

Der er konkurrencer med alle mulige præmier. Du kan vinde alt fra en ny mobil til en ferie, en rejse, tøj eller gavekort. Der er alle mulige lækre præmier, og der findes flere hjemmesider, der har samlet alle disse konkurrencer for dig, så du ikke selv skal sidde og lede efter dem.

Design en lækker konkurrence til dine besøgende

Hvis du mener, at det kunne være spændende selv at lave en konkurrence til dine besøgende, er det da bare med at komme i gang med at lave din helt egen version her og nu. Det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad der skal være af krav til de deltagende, hvad præmien skal være og meget andet.

Hvis du har en del besøgende på din hjemmeside, kan det være en god ide til at aktivere dine gæster på din hjemmeside, så de får det endnu sjovere, når de besøger dit website.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.